Nagelteknolog Silke/glasfiber utbildning

Silke/Glasfiber

2 000:-

Utbildningen pågår i 1 vecka.

Krävs att del 1 är avklarad

Följande utbildning krävs

Del 1: Manikyrutbildning

Utbildningens innehåll

I denna del får du lära dig att skapa, förstärka, förlänga och skulptera naglar med silke/glasfiber. American nails erbjuder kvalitetsprodukter för att skapa starka naglar och hållbara naglar

  • Introduktion och produktinformation
  • Skapa och förstärk med American Nails glasfiber och silke

Utbildningens målsättning

Nagelutbildningens målsättning är att av oss diplomerad nagelterepeut ska enbart associeras med proffsiga, högkvalitativa arbeten och en mycket hög servicenivå, som gör att av oss utbildade nagelteknologer ska kunna hävda sig väl inom sin bransch. För att uppnå nagelskolans målsättning håller vi kurserna endast i små grupper så att varje elev ska kunna få den uppmärksamheten och hjälpen som hon/han behöver.

Våran nagelskola

Förutom repetition av de teoretiska delarna sätter vi mycket stor vikt på salongspraktik som sker på vår nagelskola. I och med att vi bokar modeller för eleverna och att under hela kurstiden finns lärare närvarande behöver inte kursdeltagarna oroa sig för att kanske inte få tag på tillräckligt många modeller att öva på, och kan få hjälp med problem och frågor direkt utan att behöva ringa eller maila sin lärare, vilket brukar vara brukligt vid hemmapraktik.

Finansiering

Vi erbjuder räntefria avbetalningar
upp till 12 månader i samarbete
med Svea Ekonomi.

SANSA_Education

Kommande starter

28 Mars 2017

23 Maj 2017

Skicka intresseanmälan

Din e-post

Namn

Telefon

Ditt meddelande